humle47

Køn: Mand Alder: 60
Højde: 187 Vægt: 82
Kropsbygning: Slank Bopæl: 6973 Ørnhøj
Søger: - Hårfarve Mørkeblond
Seksualitet: Heteroseksuel Børn Ingen
Øjenfarve: Blå Drikker Et glas i ny og næ
Partnerstatus: Fraskilt Ryger Ikke
Jobtype: Arbejdsløs Uddannelse Faglært
Oprettet: 01-05-2005 Sidst aktiv: 08-10-2017 kl. 02:39
Stjernetegn: Løven Online: Offline

Denne profil har besvaret 52,9% af sine breve i indbakken (heraf 2 ulæste!) (sendt 32 i alt)

Send en gave til denne bruger Send et rigtig brev til denne bruger Gør dig selv ekstra bemærket - Send et rigtig brev eller gave!

Glad og frisk ung mand på 60 er fra landet, uddannet traktormekaniker, teknisk assistent maskinlinie og faglært skibsassistent.
Kan godt være pæn i tøjet men elsker alm. tøj. Kan godt lide at have et pænt og ryddeligt hjem. Jeg kører ikke rundt og laver noget hele tiden elsker at pussenusse kramme og kysse gå tur hånd i hånd i skov. Elsker hygge med god mad om du laver det eller jeg gør. Kan godt koge æg og kartofler uden at brænde dem på. helt ærlig jeg elsker at lave mad.
Inter.: Hus, have, musik, film, læse, hjemlig hygge, en tur i byen alm tøj eller slips og familien. En rejse til syden, der er mange steder ferien kan holdes. Måske bare en ordentlig madkurv og slå teltet op nede i baghaven, hvem ved hvad det kunne blive til. Skal vi sammen få livet til at køre, må du give en oplysning hvor jeg skal sende brev. Fra en mand som har været rundt i EU har du båden kan jeg sejle den. Så skriv min kommende ven og se hvilken "tosset" mand/dreng du kommer i nærheden af. Elsker at høre fra DIG, når jeg siger kører mangler et ben, lægefejl, :'(
Knussss Kresten