DarkandHandsome

Køn: Kvinde Alder: 43
Højde: 180 Vægt: 80
Kropsbygning: Muskuløs Bopæl: 2500 Valby
Søger: Kæreste Hårfarve Brunt
Seksualitet: Heteroseksuel Børn Ingen
Øjenfarve: Brune Drikker Et glas i ny og næ
Partnerstatus: Single Ryger Ikke
Jobtype: Andet Uddannelse Videregående
Oprettet: 12-07-2017 Sidst aktiv: 24-07-2017 kl. 23:23
Stjernetegn: Skorpionen Online: Offline

Denne profil har besvaret 0% af sine breve i indbakken

Send en gave til denne bruger Send et rigtig brev til denne bruger Gør dig selv ekstra bemærket - Send et rigtig brev eller gave!

Kære måske kommende kæreste Jeg er en frisk fyr med erfaring i livet, som søger en sød kæreste med en humoristisk, men seriøs tilgang til livet og dagligdagens med- og modgang som jeg selv.

Lidt om mig:Jeg er født og opvokset her i København, og som alle andre gode fyre, kan jeg rydde op efter mig selv, og skrue charmen på.I weekenden elsker jeg at være sammen med vennerne , især udenfor hvis vejret er til det. Udover det elsker jeg at chikanere min fugl (selvom han elsker det skjult)En anden ting jeg må advare dig om, er at jeg danser som et fjols, men hvis jeg gør mit job godt, så vil du glemme alt om det da du har for travlt med at grine.

Jeg bruger også lidt af min tid på at holde mig i form, det gjorde jeg før i tiden i Boutique 'Tunge vægte' men i øjeblikket nøjes jeg med at løfte lidt vægte derhjemme, og jagte duer og sparke til dem.Jeg elsker at se film og har en alsidig smag. Men vil elske at se en masse modbydelige horrorfilm der kan skræmme livet af dig :grinning:

Jeg elsker biografture, men også at hygge hjemme. En tur i byen med vennerne og/eller min kommende kæreste kan det også blive til.

Job: Jeg er raket videnskabsmand, jeg har været på forsiden af CQ - 2 gange. Og derefter har jeg lært italiensk perfekt. Jeg blev super spion. Lige nu cruiser jeg afsted i min yacht igennem Caribien , stjæler top-hemmelig information. Og nyder Martinis...... rystede ikke rørt.Okay, fint jeg overdrev 'bare' en smule. Men men jeg nyder dog en Martini og fik 13 i fysik og kemi i folkeskolen. Send mig en besked hvis du vil have en lidt mere ærlig sludder. Og jeg vil sende dig fotos, trofæer, og MEGET MEGET mere.......

Spøg til side , så er nogle af mine personlige kvaliteter : Meget social, kærlig , ærlig, humoristisk og intelligent. og sidst men ikke mindst helt nede på jorden.

Skriv hvis du vil vide mere og have en normal sludder :D

Darkandhandsome