Hjertebanken.dk drives af Random ApS som ejes 100% af Magnus Kjøller Holding Aps.

For bud eller øvrig information, kontakt
Magnus Kjøller (mak@cmnetwork.dk)

Hjertebanken.dk til salg

Aalborg, den 1. august 2012.

Efter at Hjertebanken.dk udviklingsmæssigt har stået stille de seneste år, har jeg besluttet at sætte siden til salg. Det er på tide, at der kommer nye kræfter til.

I 2004 startede jeg, Magnus Kjøller, Hjertebanken.dk ud fra den tanke at Danmark havde brug for et seriøst mødested, hvor mennesker under en uformel tone kunne møde hinanden. Siden fik hurtig succes og har start skabt virkelige relationer mellem tusindevis af mennesker.

I mange år var Hjertebanken.dk mit barn, men som tiden gik fik jeg større og større succes med mit internet firma CM Network A/S og interessen for andre projekter tog over. Som en konsekvens, har der ikke været udvikling, events og aktiviteter på Hjertebanken.dk i de sidste 3-4 år. Til min store overraskelse er brugernes aktivitetsniveauet forblevet højt - og i dag kan man på en typisk aften finde mere end 200 online brugere (aktivt logget på), og flere tusinde besøger sitet i løbet af dagen. Imponerende!

Hvorfor sælge?

Min motivation for at sælge er ikke økonomisk. Mine øvrige forretninger går godt og der er økonomisk grundlag for at forsætte Hjertebanken.dk mange år endnu - men jeg erkender at det er på tide at nye kræfter tager over, der kan give siden det fokus den fortjener.

Bliver siden ikke solgt, vil Hjertebanken.dk forsætte som hidtil. Det er mit hjertebarn og det vil ikke blive lukket ned - ej heller solgt til hvem som helst.

Aktivitetsniveau

Monetariserings muligheder

Hjertebanken.dk har altid været gratis at bruge og stort set reklamefri. Der ligger derfor et stort potentiale i at videreudvikle sitet. Forneden er nogle af de overvejelser jeg selv har gjort mig;
  • Videreudvikling af brugerkonto-konceptet (brugere bliver belønnet med virtuelle kroner for at sende breve, være aktiv osv. som bruges til at fremhæve gæstebogsindlæg, lave shout outs mv.)
  • Genaktiv inaktive brugere vha. SMS- og nyhedsbreve (ikke blevet gjort i ca. 4 år)
  • Introducer betalingsservices (abonnement- eller enkeltkøb)
  • Integrerede reklamer
  • Udbyg SEO muligheder for offentlige profiler og træk trafik fra Google
  • Udvid til nye lande

Teknikken bag

Udviklet i ASP-Classic og spillet op imod en MS SQL database. Køres fra en enkelt Windows-server til ca. 2000 kr. om måneden.

Grundlæggende virker sitet meget godt, og i betragtning af hvor meget data der er registreret og hvor mange sidevisninger der foretages, er der hurtig reaktionstid i databasen og et fåtal af fejl. Siden er programmet forholdsvis enkelt og modulært hvorfor det også er forholdsvis enkelt at introduceret nye moduler og funktioner på den nuværende arkitektur.

Pris og finansiering

Jeg sælger ikke Hjertebanken.dk fordi jeg har brug for pengene. Det betyder omvendt heller ikke, at jeg sælger til en urealistisk lav værdi. Sitet har meget goodwill, og sitet har mange aktive brugere der har vist en høj grad af loyalitet (se returning visitors). Dertil kommer en masse monetariserings muligheder. Forneden har jeg opsat en breakdown af de forskelige elementer:

Brugerdatabase: 93.227 brugere á kr. stk. =
Platform og system:
Goodwill:
Total pris:


Jeg er åben overfor en løbende afbetaling, såfremt bestemte parametre er opfyldt. Bemærk, at prisen er ekls. moms.

Lad mig høre fra dig...Magnus Kjøller,
Ejer, Hjertebanken.dk
mak@cmnetwork.dk